Dalarö Träd & Trädgård AB

banner

Trädfällning

Oavsett hur trädet ska tas ner kommer alltid säkerheten i första hand. Vi ser till att inte skada känslig och ömtålig miljö och använder modern CE-märkt utrustning.

När det finns utrymme och inte några hinder eller risker fäller vi trädet helt från marken. Det är oftast det mest tids- och kostnadseffektiva sättet.

Sektionsfällning

Om trädet står svårtillgängligt, nära byggnad, hänger över hus, elledning eller lutar fel, så utför vi sektionsfällning. Det innebär att vi klättrar upp i trädet och tar gren för gren och monterar ner stammen bit för bit.

Vi har kunskap och erfarenhet att utföra dessa arbeten på ett säkert sätt.

banner

Stubbfräsning

Vill du få bort oönskade stubbar i din trädgård? Vi erbjuder effektiv borttagning på ett snabbt och smidigt sätt utan att skada omgivningen. Vi fräser ner stubben till ca 10 cm under marknivå eller djupare om så önskas.

Fliset som blir kvar kan vi forsla bort, men det går även bra att lägga i rabatten eller på komposthögen. Om så önskas återställer vi fräshålet i marken med ny jord och gräsfrö.

När man beräknar priset per stubbe mäter man stubbens omkrets och kostnaden blir per cm.

Stubbfräsning är det effektivaste sättet att bli av med stubbar. Det är också det skonsammaste för din trädgård och miljön.

banner

Bortforsling

Dalarö Träd & Trädgård AB ombesörjer bortforsling av träd, grenar, ris, sly och annat trädgårdsmaterial som ni behöver bli av med.

Vi har en kranbil med tolvmeters räckvidd som vi hämtar avfallet med och kör till tippstation.

Vill du behålla träd och grenar till ved kan vi givetvis lämna dem uppkapade i 30-40 cm bitar på överrenskommen plats.

banner

Kranbilstransporter

Dalarö Träd & Trädgård AB har en kranbil med tipp och kan därmed erbjuda en rad tjänster både inom trädfällning och trädgårdsarbeten. Vi kan åta oss arbeten utan att anlita underleverantörer vilket gör oss prismässigt konkurrenskraftiga.

Med vår kranbil utför vi bortforsling av ris och sly, bortforsling av övrigt oönskat material, leverans av grus, jord och annat material till kunder.

Vi utgår från Dalarö men arbetar i hela Storstockholm.

banner

Trädgårdstjänster

Behöver du hjälp med din trädgård? Hos Dalarö Träd & Trädgård AB kan få hjälp med följande trädgårdstjänster:

Flera av dessa tjänster är dessutom godkända för RUT-avdrag vilket innebär att du får 50 % skattereduktion på arbetskostnaden!

För frågor och funderingar kring trädgårdsärenden kontakta Jeanette Svelander på telefonnummer 070 - 555 89 89.